Fuck this


Personer med ätstörningar är rädda för att gå upp i vikt. Vilket är ett stort problem.
Det här med att få hjälp och komma ur sjukdomen, jag vill iallafall bli frisk och kunna äta utan att tänka på hur många kalorier det är i allt. Men att få hjälp, det innebär att man måste äta även fast man inte vill. Och äter man, ja då går man upp i vikt. Vilket leder till en jävla ångest. Så vill man ha hjälp eller inte? Det är frågan.

Laxermedel

Har nyss tagit laxermedel. Om ni har läst lite längre ner bland inläggen kan ni se att jag tog det förut också, men det hände ingenting. Tror jag tog för lite då. Men nu jävlar ska det allt ge någon effekt!

Undra hur fort det kommer gå nu bara..? Jag tog 30 ml flytande.

Tisdag

Jag har börjat motionera mer. Idag har jag varit ute och gått i säkert 2 timmar sammanlagt. Alltså powerwalk. Det känns riktigt skönt att vara ute. Känner att jag behöver få bort det fettet jag har fått i mig i helgen. Men jag ska fortsätta att motionera mycket dagligen. Snart kan jag börja jogga också.

Jag vet att min blogg har varit väldigt off dom senaste dagarna. Men jag ska snart komma igång igen. Det är bara så himla mycket tankar i mitt huvud just nu.

Bluuuäääh

Har varit lite off. Men det beror på att jag har haft mycket i mina tankar. Nu ska jag börja äta bättre igen. Den här helgen har inte varit bra för mig. Men jag har faktiskt ätit utan ångest och jag har inte hetsätit. Men vem säger att man inte kan äta mycket utan att det betyder hetsätning?

50 kg - here I come.

Mom?

Jag vet inte vad jag ska säga. Mamma är på mig och frågar om jag bantar. Och berättar någon snyft anorexia historia. Hon vet ingenting om mina ätstörningar men ibland undrar jag om hon vet hur många tankar hon startar i mitt huvud när hon säger sånt här. Tro mig, det var inte första gången.

FUUUUUCK

USCH VAD FET JAG ÄR! JAG VÄGDE 50.3 KG IMORSE OCH NU VÄGER JAG SÄKERT 78 KG ELLER NÅT! JAG HAR INTE HETSÄTIT, MEN JAG HAR SMÅÄTIT GANSKA MYCKET. 

JAG VILL TRÄNA. UT OCH SPRINGA NU. MEN DET GÅR INTE. KLOCKAN ÄR SNART 1. SKA SOVA SNART.

Förlåt för caps lock. Jag har ångest.

Thinspo


Bones.

Mat och träning

En fettodag idag. Inge hetsätningsdag, för jag har inte hetsätit. Jag har bara valt att äta fel saker. Åt bara grönsaker till frukost. Sen till "lunch" blev det ca 10 russin, några flingor och två rader av en marabou chokladkaka (ugh!!). Sen blev det middag, köttgryta med ris och grönsaker. En macka. Och sen ungefär 2 dl godis. Har dock varit ute och gått/sprungit nyss så jag har lite blandade känslor. 

Ska äta grönsaker ikväll, inget mer godis! Ska också försöka träna lite mer.

I feel kinda satisfied

Känner mig nöjd efter den här dagen. Jag har inte ätit eller druckit något mer nu ikväll men jag har "tränat" massa. Typ sprungit runt i huset, upp och ner för trappan, dansat osv. Så lite kalorier har jag nog bränt. Nu tänkte jag gå och lägga mig. 

Goodnight people!

Thinspo


Ben ben ben..

Det är framförallt mina ben jag vill få smalare. Jag är redan tillräckligt smal om midjan så jag kan se mina höftben. Men låren ska vi inte snacka om.. varför blir dom aldrig smalare?

Matsnack

Min middag idag blev totalt 213 kalorier. Och mer än hälften av min tallrik bestod av körsbärstomater och paprika. Jag åt ingen sås och inget vitlöksbröd. Jag drack inte någonting heller. Så jag "sparade" massa kalorier. Så idag har jag ätit totalt 385 kalorier och tränat bort 281 kalorier. Jag ska träna lite mer sen så att jag ska ha gjort av med mer kalorier än vad jag har ätit. Då rasar man ner i vikt. Förresten vägde jag 50.7 kg innan middagen. GREAT!



Big problem over here!!

Pappa har köpt cola och chokladkaka till ikväll. Eller rättaresagt 2 chokladkakor!!! Okej, jag tänker sitta instängd på mitt rum hela kvällen för inte en endaste liten chokladbit ska in i min mun!! Då jävlar!!


USCHUSCHUSCH

Breakfast

Idag har jag bara ätit frukost hitills och den såg ut såhär:

Frukost:
Ett digistivekex med jordnötssmör. Ca 20 russin. 2 glas vatten. 172 kalorier.

För övrigt har jag druckit runt 8 glas vatten idag, bra bra! Ska äta middag och någom timme, det blir kyckling med ris. Skulle helst vilja stå över riset, men jag ska ta lite utav det och mer utav grönsakerna.

Purge


Jag hatar att jag inte kan spy. Det går bara inte hur mycket jag än försöker. Frustrerande!

Fast changing plans.. suck!

Okej , jag tror jag kommer ändra lite i mina "diet planer". Jag kommer inte köra ABC dieten för det kommer bli väldigt svårt att fasta och äta endast 100 kalorier eftersom jag bor hemma hos mina föräldrar och dom kommer inte tillåta det. 

Men från och med idag, 23 Februari 2012, ska jag aldrig mer hetsäta. Jag ska strypa mig själv om jag gör det. Okej inte strypa, men någonting kommer jag göra. Jag ska äta så lite som möjligt, men jag ska fortsätta äta frukost och middag och sen röra på mig. Jag kommer gå ner i vikt. Jag kommer nå mitt mål!

Förresten har jag varit ute på powerwalk i 35 minuter nu ikväll. Känns skönt!

Ana Boot Camp

Måndag den 5 Mars ska jag börja med ABC dieten. Den ser ut såhär:



A bit of exercise


Jag gjorde nyss det här och känner mig faktiskt lite bättre. Men jag är långt långt långt ifrån nöjd. Om det inte vore så slaskigt ute skulle jag sticka ut och springa nu, men det här vädret förstör! Aja, ska försöka springa runt här hemma så mycket som möjligt nu.

USCH SÅ ÄCKLIG

I morse låg min vikt på exakt 51 kg. När jag kom hem från skolan låg den fortfarande på 51 kg (Jag åt frukost idag). Nu vågar jag inte ställa mig på vågen. Okej jag ska göra det ändå och jag måste skriva vikten här, bara för att jag ska få skämmas! 

*Springer iväg till vågen*

51.5 KG! JAG HAR GÅTT UPP 0.5 KG PÅ DEN DÄR JÄVLA MATEN!

Nu ska jag träna. Hej då!

Thinspo




Kolla hur perfekta dom här kropparna är!

Fucking binge

Usch jag är så äcklig! När jag kom hem från skolan hetsåt jag massa onödig skit! Nästan 500 kalorier tröck jag i mig och nu känner jag mig fetare än fetast! USCH! Jag som hade kämpat på så bra hittils och gått ner ett kilo den här veckan! Nu kommer jag väl gå upp det där jävla kilot igen och så börjar allt om!

Varför kan jag inte bara sluta äta för? Varför kan jag inte säga åt mig själv att jag inte ska äta mer? Vafan är det för fel på mig? Jag åt ingen lunch idag men ändå. Jag har redan ätit för mycket och så måste jag äta middag lite senare också. FYFAN JAG ORKAR INTE MED DET HÄR! Kan jag få försvinna?!

What's for breakfast?

Nu har jag kommit på vad jag ska äta till frukost imorgon! Det blir filmjölk med hallon och russin. Kanske inte låter så gott tillsammans men det är sjukt nyttigt! Sen måste jag bara byta ut filmjölken mot naturell yoghurt. Då får jag en perfekt frukost!


Food is on my mind

Som ni ser i förra inlägget så har jag testat att äta lite mer idag. Jag ska se ifall jag verkligen går ner mer i vikt av att äta alla måltider man ska äta per dag. Tvivlar lite på det. Jag har druckit riktigt mycket vatten idag, har sprungit på toaletten 1-2 gånger per timme. Haha sjukt! Men det är bra för kroppen så ska försöka fortsätta med det.

Imorgon kommer det dock bara bli frukost och middag, ingen lunch eller mellanmål. Ska till skolan och kan inte äta framför folk. Men då kanske jag ska satsa på lite större frukost?


Gud vad jag önskar att det här var jag!

Dagens mat

Idag har jag ätit mycket. Kanske lite för mycket.

Frukost:
1 dl filmjölk och 1 dl flingor och runt 6 glas vatten. 128 kalorier.

Lunch:
Ungefär 2 dl frysta hallon och 2 glas vatten. 172 kalorier.

Mellanmål:
1 dl frysta hallon och 2 glas vatten. 86 kalorier.

Middag:
Kycklingsoppa med nudlar och 2 glas vatten. 120 kalorier.

Totalt: 506 kalorier.

Kalorier



"Vanliga" människor kanske tycker att grönsaker är grönsaker och frukt är frukt och allt det är nyttigt. Men så tänker inte jag. Jag äter till exempel aldrig bananer längre eftersom det innehåller ungefär dubbelt så mycket kalorier än en kiwi gör. Och majs innehåller också mycket mer kalorier än till exempel grön paprika. Jag kollar alltid kalorierna, vad jag än äter. Så även om folk kallar det nyttigt, så kallar jag en del av det onyttigt.

Min historia - del 3

Del 2 hittar du här.

Ja, 58 kg vägde jag och jag tänkte att om jag gick ner några kilo bara skulle min kropp bli jättefin! Jag började svälta mig själv. Jag åt ingen frukost, ingen lunch och väldigt lite middag. Jag gick ner ungefär 3 kg på bara en vecka, vilket bara var muskler. Men det visste jag inte då och jag tänkte "Vilken superbra metod för att banta! Varför har ingen gett tips om det här förut?"

Jag gick ner till 54 kg och där tog det stopp. Hur lite jag än åt gick jag inte ner mer i vikt. Jag tränade dock ingenting då. Efter ett tag förstod jag att det inte var ett bra sätt att gå ner i vikt på. Så jag började smått äta igen som jag gjorde innan det här. Såklart gick jag upp i vikt men inte till 58 kg som jag började på. Nej jag gick upp till 59 kg! Ett kilo mer än min "normalvikt". Det tog ju ett tag till jag kom upp på den vikten. Men jag kan säga att det var då jag satte stopp för maten och jag antar att det var då dom extremare tankarna kom. Det här var alltså sommaren 2011.

Ungefär samtidigt blev jag sviken av min kärlek och han gjorde mig djupt sårad! Jag började skära mig och så bestämde jag mig för att gå ner mer i vikt. Det var en jobbig period och jag kände verkligen att jag inte dög som jag var. Jag tvekade på allting i min omgivning och jag blev osäkrare än jag varit innan. Jag började gå ner i vikt igen eftersom jag bara åt frukost och middag, ingenting annat! Till julen 2011 låg min vikt på ungefär 54 kg igen och då bestämde jag mig för att mitt mål var att gå ner till 45 kg (det är fortfarande mitt mål).

Jag började träna väldigt mycket hemma på mitt rum. Jag var också ute och sprang och så gick jag hem från skolan vilket är 35-40 minuters promenad. Jag försökte hitta massa sätt att förlora vikt på. Började duscha iskalla duschar eftersom det skulle bränna mer kalorier. Jag började också få ångest väldigt ofta efter att jag ätit. Jag försökte spy upp maten men jag lyckades aldrig. Kände mig så extremt misslyckad och på den banan har det fortsatt. 

Nu ligger vikten på 52 kg och jag kämpar för att gå ner mer. Som ni ser har jag inte haft riktiga ätstörningar särskilt länge. I ett år har jag haft tankarna. Och i några månader har jag haft ångest och värre ätstörningar. Det går inte en minut utan att jag tänker på hur min kropp är.

You'll never know



You choose

Food of the day

Idag har jag ätit 900 kalorier och vet ni vad? Det är ungefär det jag kommer satsa på att äta varje dag. Jag vet att jag igår sa att jag max skulle äta 400 kalorier på en dag. Men man behöver mat för att gå ner i vikt. Så jag ska äta MAX 1000 kalorier på en dag. Men inget onyttigt alls. Absolut ingen läsk och inte godis och skit. Det jag åt idag:

Frukost: En liten skål med fil och flingor, två glas vatten, 190 kalorier.

Lunch: Ett glas vatten, 0 kalorier.

Mellanmål: Två små skålar med fil och flingor och en liten kiwi, två glas vatten, 400 kalorier.

Middag: Fiskpanett med potatismos, 300 kalorier.


Jag borde dricka ännu mer vatten men det är svårt att komma ihåg. Men i sommar ska jag bli tjejen som alltid har en flaska vatten i väskan istället för en cola!

Thinspo



To look good in shorts.

ED girl problems



Vet ni? Den här matkampen tar över mitt liv totalt. Det är det enda jag tänker på hela tiden, jag skojar inte! Så fort jag ser andra människor jämför jag dom med mig. Så fort någon pratar om mat påminns jag om hur fet jag är. Varje sekund går åt till att tänka på hur jag ska förlora mer vikt och jag planerar för min mat flera dagar i förväg. Jag försöker komma på undanflykter så jag slipper äta. Vad är det som händer egentligen? Det var inte såhär det var meningen att det skulle bli.

Why why why why

Har ätit ganska mycket idag. Kanske runt 1000-1500 kalorier. Har inte räknat. Vill inte ens veta hur mycket det verkligen är. Och nu kan jag avslöja min vikt för nu har jag vägt mig igen. 52 kg. Inte ett endaste litet hg har jag gått ner. Vad är det här för skit? Varför går jag inte ner mer?

Imorgon blir det skärpning igen. 160 kcal till frukost och sen MAX 200 kcal till middag. Ska absolut inte äta mer än 400 kalorier på en dag. Ska dricka ton med vatten också. Får inte glömma bort det!

Please make me thin

Har inte ätit en endaste liten kalori idag. Känns superbra och nu kan jag vara nöjd när jag går och lägger mig. Känner dock hur jag mer och mer isolerar mig från mina vänner. Känns som jag inte duger till någonting. 

Känner mig ganska deprimerad just nu. Hoppas inte jag är påväg in i någon depression bara, det orkar jag verkligen inte. 



Just a few of my problems..






Läskigt hur mycket dom stämmer in.

Skinny feels

På måndag eller tisdag kommer jag uppdatera om min vikt. Jag har faktiskt ingen aning om vad den ligger på, om jag har gått upp eller ner, eller om jag helt enkelt ligger kvar på samma, runt 52 kg. 

Jag ber till gud att jag ligger under 50 kg. Fatta vilken lättnad att se att man väger någonting på 40 kg.. gud kan knappt vänta! 


Thoughts

Jag undrar om jag någonsin kommer bli frisk från det här. Kommer jag någonsin kunna äta utan att tänka på hur mycket kalorier jag stoppar i mig och bara känna en frihet att äta vad jag vill? Ibland förstår jag inte hur vissa människor kan äta hur mycket som helst utan att må det minsta dåligt av det. Men jag var också sån förut. Kommer jag någon gång bli det igen..?


Thinspo - I'll fight for that legs

Min historia - del 2

Läs del 1 här.

Som sagt så stördes jag inte speciellt av kommentarerna om att jag åt som en häst. Jag var snarare ganska stolt som kunde äta mycket utan att gå upp i vikt. Men när jag var i 14 års åldern gav jag upp med allt. Jag blev olyckligt kär och jag tyckte inte någonting var roligt längre!

Jag slutade med sporterna jag höll på med och jag hamnade i någon slags depression. Jag berättade bara för min närmaste vän om hur jag verkligen mådde. Min mamma märkte väl på mig att jag inte var som vanligt. Hon frågade ofta "Är du ledsen?" eller "Du vet att man kan prata med någon om man inte mår bra?". Det var väl då jag borde ha lyssnat på henne och gått till bup. Men nej, jag påstod att jag mådde bra och att jag bara var trött. Och jag skyllde mycket på skolan.

Jag fortsatte att äta normalt, inte sådär mycket som jag åt när jag tränade, men som en normal portion. Jag fortsatte dock att äta godis och bakelser som om det inte fanns någon morgondag. Men jag brydde mig inte om min kropp eller hur jag såg ut. Depressionen gick över efter några månader och jag levde på som vanligt. I December 2010 blev jag kär igen. Galet kär. Det var den tiden som jag också började bry mig mer om mitt utseende. Gud vad jag hatade mig själv. Det fanns ingenting som jag var nöjd med med min kropp. Det var då det började. Jag bestämde mig för att gå ner några kilo. Jag vägde 58 kg och det var ju alldeles för mycket..

Can't stand this anxiety

Jag gick hem idag och ingen var hemma. Inte alls bra. Jag åt allt som fanns i godisväg och även sånt som inte var godis. 2 kiwis, ca 10 chokladpraliner (geisha osv), 3 kanelbullar, 3 digistivekex, 1 rostad macka, några pepparkakor, en isglass och några rutor på en chokladkaka. Tror det var allt. Fysatan vilken ångest jag gick därifrån med. Men min aptit var ganska stor eftersom jag har fastat mycket innan nu i veckan. En dag åt jag ingenting alls. 

Vet ni vad jag nyss har gjort för första gången någonsin? Jag har tagit laxermedel.. Får se hur lång tid det tar innan det börjar verka. Gud vad skönt att få en platt mage igen!

Love and hate food

Jag är riktigt dålig på att uppdatera bloggen. Men det går upp och ner med maten. Fastar och hetsäter varannan dag typ. Inte bra alls och jag har ångest just nu. Ska uppdatera er lite mer nogrannt i nästa inlägg. Ville bara säga att jag är tillbaka nu.

Så började det - Min historia

Jag kan inte sätta fingret på när själva fixeringen vid min kropp började. Det är som att den alltid har funnits där. Jag kommer ihåg när jag var runt 9-10 år och jag ställde mig på vågen. Då stod den väl på runt 35 kg. Sen tänkte jag "Men om jag tränar lite nu, undra om jag kommer gå ner i vikt då..?". Så jag började göra armhävningar och situps på badrumsgolvet för att sedan, några minuter senare, ställa mig på vågen igen. Och ser man på. jag gick ner 0.3 kg. Vad enkelt!

Det var inte ofta det hände, men jag tror att jag alltid har haft i bakhuvudet att jag måste vara smal. Och det kan jag faktiskt erkänna att jag alltid har varit. Jag har gått på sporter som ridning, gymnastik, innebandy och fotboll. Jag gick i en idrottsinriktad klass i högstadiet. Det har gjort att jag egentligen alltid har varit fysiskt aktiv. Jag har alltså inte behövt tänka så mycket på vad jag har stoppat i mig. 

Jag var en av dom sista i klassen att få bröst. Jag fick höra många kommentarer om det och det gick så långt att jag började söka på google "Hur får man större bröst" eller "Hur kan jag göra så brösten börjar växa". Jag funderade till och med på bröstförstoring. Jag var då runt 12 år. Efter något år förstod jag att det var all min träning som gjorde att mina bröst knappt hade börjat växa. 

Eftersom jag tränade mycket så åt jag även ganska stora portioner med mat. Jag fick alltid höra att jag kunde äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt. Min mamma sa alltid att jag var den som åt mest i familjen. Jag var också en riktig godisgris och älskade alla former av godis och bakelser. Jag kunde äta utan att gå upp i vikt. Jag stördes inte av kommentarerna då. Jag såg det varken som positivt eller negativt. Det var inget speciellt. Men saker förändras..


Nästa del kommer snart.

Stay tuned!

Gud vilken kass uppdatering! Men så kan det bli ibland. Men som en åtgärdelse så ska jag börja skriva på min historia nu. Så första delen kommer ut nu ikväll, spännande!

Kvällsuppdatering

Åt totalt runt 1000 kalorier idag vilket får mig äcklad, men jag har faktiskt gått ner och just nu väger jag 51.8 kg. Det får mig iallafall riktigt glad!

Har tränat och rört mig mycket idag också. Okej nu ska jag sova. Imorgon kan jag nog skriva del 1 av min historia. Godnatt beauties!

Vikt - 8 Februari

Har gått ner till 52 kg nu iallafall. Känns bra att det går neråt. Försöker dricka mycket vatten. Har nog druckit 5-6 glas redan idag. Det är bra för kroppen! Så lite duktig har jag varit idag iallafall.

Thinspo - legs


Tänk om man någonsin skulle kunna göra såhär på sina ben.

Det här är inte okej!

Jag har redan ätit över 600 kalorier! Fattar ni? 600 kalorier!! Det är inte okej! Jag åt fil och flingor, fruktyoghurt och en kiwi. Och tre glas vatten. Usch jag hatar när jag får hetsätningsattacker. Känner mig så satans fet nu. Min mage står ut och det ser ju fan ut som jag är gravid! 


Breakfast

Åt en kiwi och pyttelite fil och flingor till frukost idag. Dock glömde jag att dricka vatten, men jag får dricka massa antingen i matsalen eller när jag kommer hem. 

Egentligen skulle jag kunna strunta i frukost för jag behöver det inte. Är aldrig hungrig på morgonen. Men jag vet att man får igång magen när man äter och det är bevisat att man går ner mer i vikt när man har ätit frukost. That's why.


Ätstörningslexikon

ÄS - Förkortning för ätstörningar
Anorexia Nervosa - En vanlig ätstörning där man oftast svälter sig själv och ser sin kropp på ett annat sätt än den egentligen ser ut. I värsta fall leder den här sjukdomen till döden.
Bulimia Nervosa - Ganska lik anorexia, bara det att personen antingen hetsäter och spyr upp maten eller använder laxeringsmedel. Behöver inte vara en hetsätande person.
ÄS UNS - Ätstörning utan närmare specifikation - Den vanligaste typen av äs. Den kan vara i olika former och det är början till en vidare äs.
Thinspo - Kommer från Thin och Inspiration. Alltså som en inspiration för personer med äs.
ProAna - En person som är för anorexia.
ProMia - En person som är för bulimia.

Förlåt om jag har gett ut fel information men det här är i alla fall vad jag har lärt mig. Kommer inte på fler punkter nu, fråga gärna om du undrar över något.

That legs

Vikt 6 Februari

Okej, tänkte om det kanske vore intressant vad min vikt och längd ligger på. Min vikt pendlar upp och ner och brukar ligga mellan 51 och 54 kg. Just nu väger jag 53 kg. Min längd är runt 168 cm. Alltså har jag ett BMI på 18.8. Mitt mål är att gå ner till 45 kg. 


I'm proud today

Känner mig väldigt duktig idag då jag bara har ätit fil och flingor (standard) till frukost, och lite pyttipanna till middag. Har druckit runt 6 glas med vatten därimellan. Eftersom jag tränade yoga igår tänkte jag ta en vilodag med träningen idag. Jag ska träna varannan dag, det borde ju bli bra så kroppen hinner vila.

Tänkte börja på min historia snart också. Men just nu är jag så trött så skulle kunna somna vilket minut som helst. Kram på er!

Den härliga känslan av hunger

Ibland kan jag få värsta suget efter mat eller godis och oftast tar jag det som finns närmast. Kan vara chips, frukt osv. Men jag börjar också lära mig att stå emot det suget. Tänk på kvällen när man går och lägger sig och faktiskt känner "Gud vad duktig jag har varit idag." och så kan man vara stolt över att man inte åt det där onödiga. 

Jag älskar känslan när man är hungrig för då vet man att man har kämpat på bra! Nu ska jag sova och nu kan jag få känna den där känslan för öven fast jag åt en massa cheesecake idag, så åt jag nästan inget mer efter det. Good job!

Godnatt finingar!


Min historia

Tänkte berätta om hur mina ätstörningar började, även fast det är ganska svårt att veta för mig. Men jag ska försöka så gott jag kan. Men det göra jag nästa vecka. 

Jag tycker iallafall det är intressant att läsa andras historier. Vad som fick dom att ändra sin inställning till mat osv. Man känner igen sig i ganska mycket.

Don't eat just because you're bored

Idag åt jag a-fil och flingor till frukost. Och så drack jag kaffe. 163 kalorier alltså, ganska bra. Men sen gick det utför, jag fick panik och hetsåt tre hela bitar av en cheesecake!! Jag vet inte om jag någonsin har fått sån ångest förut.

Det blir iallafall en nyttig middag idag, kyckling och sallad. Ska äta så lite som möjligt av den.


Du förstör mitt liv!!!

Thinspo


Dom där benen. Ge mig dom där benen!

Vem är jag?

Och den stora frågan lyder: Vem är då jag?

Jo, det är såhär att jag vill vara anonym i bloggen nu. Jag kanske kommer skriva ut vem jag är senare, ingen vet än så länge. Hur som helst. Jag är 17 år och bor i Stockholmstrakterna. Jag har alltså en ätstörning som inte många vet om att jag har. Den har funnits med mig i över ett år och det går upp och ner med den.

Jag har alltså inte blivit diagnoserad med sjukdomen ätstörningar, men jag har förstått själv att jag lider av den. Väldigt mycket faktiskt. 

Jag skapade den här bloggen för jag inte ville känna mig så ensam, som jag tyvärr gör idag. Jag skulle bli jätteglad om folk kommenterade, mailade eller helt enkelt bara läser det jag skriver, så jag får känna någon form av "närhet". Det där lät fel, men jag hoppas ni förstår vad jag menar. 

Hoppas några kommer hitta hit iallafall. Kram till er!

Ett första inlägg

Först och främst, förlåt för den här designen! Det är en "gratis-design" och jag har bara ändrat headern men det är för att det är ungefär det enda jag kan fixa själv. Det här får faktiskt duga nu. Tycker ändå bloggen ser ganska gullig ut!

En annan sak jag vill klargöra är att bilderna i headern och profilbilden i menyn är inte jag. Dom är som mina thinspo's. Jag ska försöka göra ett "lexikon" med ord som kan vara lite krångliga i den här världen. 

Men nu; Välkomna hit!
RSS 2.0